About

Hallo, ik ben Heleen. Querkum is mijn project.

Wat kun je van mij verwachten als coach?

De doeltreffendheid van coaching (en therapie) is voor zo’n 50% afhankelijk van de ‘klik’ tussen cliënt en coach. Daarom al even een korte omschrijving van mijn profiel en aanpak. De beste manier om uit te vinden of het klikt, is om eens langs te komen voor een eerste gesprek.

Je vind wat meer uitleg over mijn aanpak op de pagina “coaching & counseling”.

Opleiding

Ik heb een diploma “coaching en counseling” van de Academie voor Coaching en Counseling, erkend door o.a. de Vlaamse Gemeenschap en de International Association for Counseling. Deze opleiding duurt 3 jaar en omvat een doorgedreven training in coaching (gesprekstechnieken, oplossingsgericht coachen) en een introductie in verschillende therapievormen, waaronder transactionele analyse, ACT, contextuele therapie (systeemtherapie), en andere.

Onlangs rondde ik een opleiding in Voice Dialogue facilitering af. Hierbij ga je als coach of therapeut werken met de verschillende subpersoonlijkheden van de cliënt. Deze aanpak kan snel resultaat boeken dankzij de ervaringsgerichte aanpak.

Daarnaast lees ik veel i.v.m. coaching en therapie gelezen, en volg ik het onderwerp via wat er op het internet gepubliceerd wordt.